Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Hello ]

07. 08. 2020. 13:13 4

"U opisu mog posla je da me želite u dnevnoj sobi"

Filip Čukanović, poznato televizijsko lice, otkrio je koliko mu se život promenio otkako je zadužen za Jutarnji program TV Prva, kako namerava da provede slobodne dane u Beogradu, ali i šta je razlog manjku kulturnih sadržaja na domaćim televizijama.

Čukanović je javnosti poznat godinama, ali su ga gledaoci uvek vezivali za informativni program. On je odnedavno zadužen za Jutarnji program pomenute televizije, a na pitanje šta se promenilo u organizaciji njegovog profesionalnog i privatnog života usled ove izmene, Filip je naveo da i nije bilo toliko dramatično.

- Nije se promenilo mnogo toga. Ranoranilac sam, a program vikendom počinje u osam. Ako nema neplaniranih dešavanja, sve se spremi prethodne večeri, tako da se budim u pola sedam. Trudim se da budem raspoložen tim pre što mi je u opisu posla da budem član vaše porodice, da me želite u dnevnoj sobi. I mene, i goste programa. Teško mi pada što su zbog korone druženja svedena na minimum, ali ne smem  da rizikujem da zarazim sebe ili druge. Treniram više nego inače, zdravije se hranim, i to mi prija - otkrio je poznati voditelj magazinu "Hello".

Gledaoci možda pretpostavljaju da je Jutarnji program jednostavniji za vođenje od informative, ali Filip napominje da nije tako.

- Ne, naprotiv. Ovo je najzahtevniji televizijski format, pa je samim tim izazov veći. Spektar najrazličitijih tema, od politike do zabave, mnogo ljudi na terenu, često se dešavaju nepredviđene situacije… Prošle nedelje dva gosta se nisu pojavila, zbog čega sam moram da produžim neke razgovore, iako je već sve bilo rečeno. Takve stvari fizički iscrpljuju, ali ništa ne sme da se vidi - objasnio je on.

S obzirom na to da je situacija sa pandemijom koronavirusa gotovo svima onemogućila da odu na željene destinacije tokom odmora, kako Čukanović planira da provede slobodne dane u Beogradu?

- Ne znam kada će doći vreme za odmor, možda dotle i otvore granice. Uglavnom sam na brodiću, na reci, sa prijateljima. To je odlična kompenzacija za more - rekao je Filip.

Jedna od glavnih kritika kada je u pitanju program domaćih televizija odnosi se na manjak kulturnog sadržaja. Kako približiti ovakve teme širem krugu ljudi?

- Problem je što su takvi sadržaji preskupi i na njima se ne može zaraditi, a to je merilo kojim se vode komercijalne televizije jer od toga žive. Javni servis tome služi - zaključio je Čukanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati