Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Azra ]

04. 06. 2020. 06:32 1

Živela sa zmijama, nosila krv oko vrata i šokirala svet

Jedna od najlepših žena na svetu, popularna glumica i humanitarka, Anđelina Džoli, danas slavi 45. rođendan.

Njena buntovna prošlost na kraju je prerasla u porodični život sa šestoro dece i mužem Bredom, a njihov razvod pogodio je mnoge. Pre nego što je počela da se profesionalno bavi glumom, Anđelina se bavila manekenstvom, a u te je vode ušla sa 14 godina. Ali osim manekenstva, u mladosti ju je fascinirala smrt, pa je svima rekla da će raditi na groblju kada odraste. Izgleda da ju je život poslao u druge vode i dobro je što jeste.

Pored neobičnih poslovnih želja, Anđelina je imala i poseban ukus kada su u pitanju životinje. Naime, kad je bila mala, njeni kućni ljubimci su bili gušteri i nekoliko zmija. Njena prva velika filmska uloga bila je 1995. godine u filmu "Hakeri".

Imala je tada samo 20 godina i "furala" je kratku kosu, a iako je svi znamo kao fatalnu brinetu, to nije njena prirodna boja kose.

Naime, verovali ili ne, glumica je prirodna plavuša, ali majka ju je ofarbala u tamniju boju dok je bila mlada, pa je Anđelina nastavila dalje tu "tradiciju".

Pre nego što je upoznala Breda Pita, glumica je već bila u dva braka. Prvi put je rekla "sudbonosno da" 1996. godine glumcu Džoniju Liju Mileru. Na venčanju je nosila crne kožne pantalone i belu majicu, dok je Džonijevo ime bilo ispisano krvlju na njenim leđima. Na pitanje zašto je to uradila, odgovorila je: "Želela sam da to bude posebno." Priznajemo da je uspela.

Takođe je poznata po tetovažama po celom telu. Slovo "H" na njenoj ruci označava njenog brata Džejmsa Hejvena, a takođe ima zmaja, krst, nekoliko simbola, japanski znak smrti i citat.Anđelina i njen brat nisu bili u dobrim odnosima s ocem, poznatim glumcem Džonom Vojtom, pa su čak odbacili njegovo prezime i dodali Džolie i Hejven. Ali čudna veza je bila i između njih dvoje, jer su viđeni kako se više puta ljube u usta.

Džoli se potom 2001. udala za kolegu glumca i scenaristu Bilija Boba Torntona. A onda je izvela neobičan ritual, pa su Bili i ona nosili krv jedno drugog oko vrata. Ali ni "krvna veza" ih nije zbližila jer su se razveli posle dve godine.

Lekari su joj 2013. godine rekli da nosi redak gen koji bi tokom godina mogao da se razvije i postane kancer. Iz tog razloga, glumica se podvrgla mastektomiji kako bi uklonila rizik.

U jednom intervjuu glumica je priznala da je biseksualka i da podjednako voli muškarce i žene. Jedna od njenih ljubavnica bila je i koleginica iz filma "Foxfire", Dženi Šimizu.

Anđelina i Bred upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" 2005. godine, dok je glumac još uvek bio u braku sa Dženifer Aniston. Izgleda da se na setu "rodila" hemija, pa su brzo posle toga obelodanili svetu da su zajedno. Bred se razveo od Dženifer, a sa Anđelinom je bio od 2004. do 2016. godine. Venčali su se 2014. godine, ali su posle dve godine izjavili da im je brak okončan. Zajedno imaju šestoro dece.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati