Svet

Direktno.rs

21. 09. 2024. 18:50 0

Kamala Haris prihvatila još jednu debatu s Trampom

Potpredsednica SAD Kamala Haris je prihvatila poziv CNN-a da 23. oktobra učestvuje u još jednoj debati sa bivšim predsednikom Donaldom Trampom.

- Potpredsednica Haris je spremna za još jednu priliku da deli binu sa Donaldom Trampom. Donald Tramp ne bi trebalo da ima problema da pristane na ovu debatu - rekla je predsednica kampanje Džen O’Meli Dilon u saopštenju.

CNN kaže da bi se debata održala u Atlanti.

Tramp je prošle nedelje nagovestio da bi mogao da bude otvoren za učešće u trećoj predsedničkoj debati nakon što se sa Kamalom Haris suočio 10. septembra u Filadelfiji u organizaciji ABC.

- Možda, ako budem raspoložen - rekao je novinarima tokom skupa u Kaliforniji, nakon što je prethodno objavio na Truth Social da neće biti treće debate, te da Kamala Haris treba da se fokusira na to šta je radila prethodne četiri godine.

- I potpredsednica Haris i bivši predsednik Tramp dobili su poziv da učestvuju u debati CNN ove jeseni jer verujemo da bi američki narod imao koristi od druge debate između dva kandidata za predsednika Sjedinjenih Država. Radujemo se što ćemo dobiti odgovor od obe strane kako bi američka javnost mogla da čuje više od ovih kandidata dok donesu svoju konačnu odluku - naveli su iz CNN-a.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Laka zarada, bez ulaganja

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati