Svet

[ Izvor: Mediji ]

17. 06. 2024. 08:07 1

Sestra kralja Čarlsa otela šou na paradi, evo i zbog čega (VIDEO)

Sestra britanskog kralja Čarlsa doživela je peh na povorci "Trooping the Colour" u Londonu. Kamere su zabeležile kako se princeza Ana bori da ostane na konju koji se ponašao neukrotivo. Princeza se našla u neprijatnoj situaciji dok su dvojica kraljevskih čuvara, koji su bili na konjima, jahali pored nje. Na kraju je preuzela kontrolu nad konjem i nastavila sa rutom.

Kejt je najpre sa decom Šarlot, Džordžem i Lujem viđena u službenom automobilu, a zatim se kočijom uputila na svečanu paradu. Nosila je haljinu Jenny Packham, i šešir Philip Treacy.

Na kraju se pojavila na balkonu Bakingemske palate odmah do svekra, čime joj je kralj Čarls na dirljiv način ukazao poštovanje uputivši joj tako i podršku.

Ova dva člana dinastije boluju od kancera, a u skladu sa preporukama lekara, vratili su se dužnostima, odnosno nastupima u javnosti. Monarh je to uradio pre više nedelja. Kejt je u subotu napomenula da se lečenje koje je počelo krajem februara, odvija dobro, kao i da će trajati još nekoliko meseci.

Zna se da je princeza 16. januara imala tešku operaciju abdomena u Londonu. Nije poznato sa kojom vrstom raka se bori.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati