Svet

[ Izvor: Mediji ]

27. 02. 2024. 13:46 9

Porodica ne može da sahrani Navaljnog: Naišla na ozbiljne probleme

Nakon smrti Alekseja Navaljnog, njegova porodica se trenutno suočava sa problemom organizacije sahrane jer je nekoliko pogrebnih preduzeća u Rusiji odbilo da organizuje ispraćaj ruskog opozicionara.

- Pogrebna preduzeća u Rusiji odbila su da budu domaćini ceremonije ispraćaja Alekseja Navaljnog - rekla je portparolka kritičara Kremlja.

Tim Navaljnog je proveo dosta vremena tražeći gde će organizovati ispraćaj. Kako se navodi, "zvali su veliki broj privatnih i javnih pogrebnih agencija, komercijalnih lokacija i sala za sahranu".

- Neka mesta kažu da je njihov prostor zauzet, dok drugi odbijaju da spomenu ime Navaljnog - navela je portparolka Kira Jarmiš u postu za drušvenoj mreži X, bivšem Tviteru.

- Na jednom mestu nam je rečeno da je pogrebnim uslugama zabranjeno da rade sa nama. Posle celodnevne potrage, još uvek nismo pronašli oproštajnu salu - dodala je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati