Svet

[ Izvor: Mediji ]

31. 08. 2023. 12:15 2

Poslednji Prigožinov snimak: Da li sam živ ili ne

U nedavno objavljenom video snimku koji navodno prikazuje bivšeg šefa ruske paravojne grupe Vagner Jevgenija Prigožina u Africi samo nekoliko dana pre pogibije u avionskoj nesreći 23. avgusta, on govori o tome da je dobro, obraćajući se, kako je naveo, onima koji raspravljaju o tome da li je živ ili ne.

- Za one koji raspravljaju da li sam živ ili ne, šta radim - sada je vikend, druga polovina avgusta 2023, ja sam u Africi - rekao je Prigožin u kratkom videu koji je objavio Telegram kanal Grey Zone, povezan sa Vagnerom.

Prigožin je tada rekao i da je dobro odgovarajući onima koji se interesuju za njegov privatni život i koliko zarađuje. Reuters je naveo da nije mogao da proveri lokaciju ili datum snimka koji je snimljen u vozilu u pokretu.

Agencija navodi da Prigožinova maskirna odeća i šešir, kao i sat na njegovoj desnoj ruci, odgovaraju njegovom pojavljivanju u video snimku objavljenom 21. avgusta, za koji je takođe tvrdio da je snimljen u Africi.

Najnoviji objavljen snimak mora da je napravljen za vikend 19. ili 20. avgusta, samo tri-četiri dana pre nego što je Prigožin poginuo u avionskoj nesreći severno od Moskve 23. avgusta.

Prigožin je sahranjen u rodnom gradu Sankt Peterburgu u utorak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati