Svet

Direktno.rs [ Izvor: Vijesti.me ]

25. 03. 2023. 21:52 21

Milova žena sa dijamantima od 15.000 evra u kampanji

Alijansa žena Demokratske partije socijalista Nikšić organizovala je druženje sa prvom damom Crne Gore Lidijom Đukanović, u sklopu kampanje za predstojeće predsedničke izbore. To je prvi put da se dugogodišnja prva dama Crne Gore aktivno uključila u kampanju svog supruga Mila Đukanovića.

Više puta do sada u raznim prilikama Lidija Đukanović je privukla pažnju zato što je na sebi imala izuzetno skupu odeću ili modne dodatke. Ovoga puta nosila je dijamantsku ogrlicu Cartier, koja, prema podacima koji se mogu naći na internetu, košta 15.628 evra, pišu Vijesti.me.

Ona je kazala da je predstojeći drugi krug izbora posebno važan "zbog naše dece i puta kojim ide Crna Gora, zbog države koju želimo da ostavimo našim potomcima, još boljom nego što su je nama ostavili naši preci". Dodala je da žene "kao majke, sestre, domaćice, mogu mnogo da urade i pomognu" da prestanu problemi koji nas muče.

Prosečna zarada u januaru ove godine u Crnoj Gori je bila 757 evra, što znači da se Cartier dijamantska oglica može kupiti za oko 20 prosečnih plata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati