Svet

[ Izvor: Avaz ]

06. 12. 2022. 12:30 0

Dečaci silovali vršnjaka zbog Tik Tok izazova?!

U jednom privatnom objektu u Gračanici, na području Tuzlanskog kantona, više dečaka navodno je silovalo svog vršnjaka, saznaje portal "Avaz". Ovaj užasan slučaj je prijavljen i policiji.

- U vezi vašeg upita, obaveštavamo vas da službenici Uprave policije MUP TK-a u saradnji sa Tužilaštvom Tuzlanskog kantona preduzimaju potrebne mere i radnje u vezi događaja koji je prijavljen 18. novembra 2022. godine PU/PS Gračanica, a koji se prema navodima prijavitelja dogodio u privatnom objektu, a ne u prostorijama škole u Gračanici. Obzirom na osetljivost istrage i zaštitu maloletnih lica/dece – aktera navedenog događaja nismo u mogućnosti iznositi više informacija - rečeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona za portal "Avaza".

Prema nezvaničnim informacijama, navodno je reč o TikTok izazovu koji su uradili učenici jedne osnovne škole te je, prema informacijama Avaza, sve snimano mobilnim telefonima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati