Svet

[ Izvor: Vijesti.me ]

20. 11. 2022. 12:56 1

Izvučena tri tela iz reke: Tragičan kraj potrage u CG

Tela tri osobe izvučena su iz reke u mestu Rogami, nakon što se jutros oko sedam sati dogodila teška saobraćajna nesreća kada je automobil "golf 3" prelazio preko mosta, te zbog bujice završio u reci.

 

Ronioci su ubrzo izvukli telo devojke, dok su za dvojicom muškaraca tragali.

- Naši ronioci su nakon poziva OKC centra izašli na lice mesta u mesto Rogami kod Podgorice u potrazi za nestalim licima koji su nakon saobraćajne nesreće automobilom sleteli u reku. Nakon kraće potrage na pet metara dubine pronašli smo vozilo u kojem su se nalazila dva beživotna tela. Tela smo izvukli i predali nadležnim organima na dalje postupanje - rekao je "Vijestima" Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra.

Podsetimo, dva automobila pokušala su da pređu most na omanjoj reci Širolija, koja se nalazi ispod Duklje, ali je vozač prvog automobila odustao od prelaska jer je reka bila previše nabujala i poplavila most, piše Standard.

Međutim, kako prenosi ovaj portal, vozač drugog automobila je odlučio da ipak pokuša da pređe. Kad je bio na sredini, jaka vodena bujica je prevrnula vozilo koja je završilo u reci.

Prema rečima meštana, ovaj most nije za saobraćaju kada je vodostaj reke veliki.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati