Svet

Direktno.rs

22. 07. 2022. 12:50 0

Bivšeg juniorskog svetskog šampiona pojeli medvedi

Igor Malinovski bio je 25-godišnji ruski biatlonac koji je pre nekoliko dana poginuo u padu helikoptera. Olupina helikoptera u kojoj se nalazio nekadašnji svetski šampion u biatlonu pronađena je na Kamčatki 17. jula. Pronađene su tri mrtve osobe, a sada su ruski novinari doneli zastrašujuće činjenice o nesreći.

Ruska televizija NTW otkriva kako su tela žrtava trebalo da budu izvađena iz olupine aviona, osakaćena i na kraju pojedena od strane medvedva.

Lokalni mediji napominju da je helikopter bio u vlasništvu kompanije "Vzlyot", čiji je vlasnik Igorov otac Vladimir Malinovski. Ovaj 25-godišnjak bio je veliki zaljubljenik u vazduhoplovstvo i u njemu su se sukobile dve želje. S jedne strane, pokušao je da nastavi karijeru kao biatlonac, ali glavni cilj mu je bio da postane pilot. Studirao je u Tehničkoj školi civilnog vazduhoplovstva.

Pre tri meseca dobio je dozvolu za pilota Mi-8, a sports.ru navodi da je rasprodao sportsku opremu jer je imao želju da bude pilot u budućnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati