Svet

[ Izvor: Blic ]

19. 02. 2022. 15:11 6

Okršaj u studiju: Tukli se novinar i političar (VIDEO)

Tenzije koje ključaju na istoku Ukrajine prelile su se i u javne razgovore, pa je tako u najgledanijem ukrajinskom tok šou došlo do žestoke tuče dvojice gostiju.

U studiju emisije "Sloboda govora" Savika Šustera gostovali su član proruske partije u Ukrajini Nestor Sufrič, i novinar Jurij Butusov koji zauzima suprotni politički stav. Bustov je u jednom trenutku prišao sagovorniku i lupio mu šamar.

Sufrič nije ostao hladne glave, pa mu je uzvratio istom merom, dok su ostali gosti u studiju pokušavali da ih razdvoje.

Do tuče je došlo kada je Šufrič istakao da je njegova "Platforma za život“ druga po snazi u parlamentu, kao i da "narod Ukrajine podržava njegovu stranu", na šta je Butusov odgovorio optužbama da su "njeni članovi izdajice", nakon čega ih je optužio za izdaju i za "širenje ruske propagande u Ukrajini".

Šuster je poručio da je "na sudu da odluči da li je neko izdajnik", nakon čega je Bustov doleteo do njega i udario ga u lice.

Šufrič je nakratko napustio studio, a po povratku je poručio rivalu da je "običan provokator", kao i da "grebe poput devojčice".

U studiju su bili i bivši predsednik Ukrajine Petro Porošenko, bivši premijer Arsenij Jacenjuk i bivši sekretar ukrajinskog Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Oleksandr Daniljuk.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Ne mrdam odavde

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati