Svet

[ Izvor: Mediji ]

27. 03. 2021. 10:59 0

Nestao dečak: Svi traže Vukašina (10)

Desetogodišnji dečak Vukašin Samardžija nestao je na području opštine Nevesinje, potvrđeno je za portal "Avaza" iz Policijske uprave Trebinje.

Iz PU Trebinje je saopšteno da je Policijska stanica Nevesinje 26. marta 2021. godine, primila prijavu da je 25. marta 2021. godine, oko 15:30 sati, nestalo dete Vukašin Samardžija, rođen 2010. godine, nastanjen u mestu Bojišta bb, opština Nevesinje. Policija je juče objavila i njegovu fotografiju.

“Policijska uprava Trebinje poziva sve građane da ukoliko primete dete sa fotografije obaveste najbližu Policijsku stanicu na besplatni broj telefona 122. Dečak je visok oko 130 centimetara, sitne je građe, crne kose i crnih očiju. Poslednji put je viđen u jakni plave boje sa belim šarama, sivoj trenerci i braon gumenim čizmama. Smatra se da se dečak od kuće udaljio biciklom sa psom, rase Šarplaninac”, saopšteno je iz PU Trebinje.

U potragu su uključeni pripadnici Policijske stanice Nevesinje, Civilne zaštite, Teritorijalne vatrogasne jedinice, Lovačkog udruženja i meštani.

U Nevesinje je stiglo 110 pripadnika Gorske službe spasavanja iz cele BiH i pokrenuta je opsežna potraga za desetogodišnjim Vukašinom Samardžijom.

“Stiglo je oko 110 pripadnika Gorske službe spasavanja iz cele BiH, ima policije i meštana”, rekao je načelnik Stanice Gorske službe spasavanja Čitluk Žarko Pehar, koji rukovodi potragom.

Pehar je naveo da se pretražuje širi teren Nevesinjskog polja prema Gacku i da su pronađeni određeni tragovi bicikla u blatu. Teren koji se pretražuje jako je nepristupačan. Pripadnici Gorske službe spasavanja potragu vrše sa opremom, psima i dronovima, prenosi Avaz.ba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati