Svet

[ Izvor: Blic ]

17. 02. 2021. 22:08 0

Trudnu ženu gurnuo sa litice, pre toga pravio selfi!

Muškarac (40) uhapšen je zbog osnovane sumnje da je svoju trudnu ženu gurnuo sa stene dok su bili na odmoru u Dolini Leptira blizu grada Mugla u Turskoj. Hasan Asal, koji odbija da prizna krivicu i govori da je reč o nezgodi, sumnjiči se da je svoju suprugu Semru gurnuo pošto su napravili čitav niz zajedničkih fotografija na steni iznad litice. Pretpostavlja se da je motiv novac od životnog osiguranja.

Asal je navodno svoju 8 godina mlađu suprugu, koja je bila u sedmom mesecu trudnoće gurnuo sa stene u junu 2018. I majka i beba su poginuli na mestu.

Asal je tvrdio da je reč o nesreći, ali je pažnju tužilaštva privuklo to što je on požurio da uzme novac osiguranja odmah po tragediji.

Asal se brani kako je on zainteresovan za ekstremne sportove i kako mu se činila kao dobra ideja da ima osiguranje, ali i da se njegova supruga osigura.

- Interesujem se za ekstremne sportove od 2014. Skakanje iz padobrana, bandži džamping skokovi, rafting... Zato sam osigurao život i pre nego što sam se oženio - rekao je Asal.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati