Srbija

Direktno.rs

16. 10. 2024. 10:00 4

Spirić (SSP): Gde ste, moji Leskovčani? Nema vas da dignete glas...

"Gde ste, moji Leskovčani? Nema vas da dignete glas dok nam deci na glavu padaju plafoni u školi. Nije vas bilo ni kada u školama nije bilo grejanja prošle zime. Nije vas bilo kada su korejski menadžeri maltretirali naše sugrađane u Juri, pa na kraju žene i stolicama gađali. Nema vas nigde ni kada nas godinama lažu za nova radna mesta u firmi Erenli kojoj je Srbija regularno dala subvencije a grad zemljište vredno preko milion evra. Nema vas da kažete da nije normalno da ovoliki grad ima samo dve ekipe hitne pomoći, da nam se onkološki pacijenti leče u Vlasotincu", navela je Jelena Spirić, narodna poslanica Stranke slobode i pravde i predsednica leskovačkog odbora SSP, u otvorenom pismu građanima Leskovca, a koje prenosimo u celosti.

"Ćutali ste, moji Leskovčani, dok su se davale desetine miliona evra za stadion, a bolnica nam se raspadala. Mnogo, bre, ćutite. Plašite se? Verujete Vučiću, Mesku i Pinku, a ne svojim očima? Pa, videste li sramotu u subotu na utakmici, na stadionu koji je Vučić izgradio da bi mogao negde da gleda fudbal a da mu ne zvižde? Videste li kako je izgledao teren na koji se po Vučićevim rečima troši 20.000 evra mesečno? Shvatate li razmere krađe samo na tom jednom projektu? Sigurna sam da sve ovo svi Leskovčani znaju, da su sve videli.

Vreme je da počnemo da govorimo o tome, da prestanemo da ćutimo, da prestanemo da se plašimo da ćemo izgubiti ono malo što imamo, jer nemamo ništa. Vreme je da pokažemo da znamo da možemo da živimo drugačije, bolje. Jer, ovo je grad o kome u svetu treba da se priča kao o mestu gde naš Leskovčanin Mićko Stojković omogućava da se stvaraju novi životi, a ne kao o mestu gde se fudbal igra na najskupljoj oranici, radnice gađaju stolicama a deci u školi plafoni padaju na glave", zaključila je Jelena Spirić u otvorenom pismu Leskovčanima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Pazi, bandera!

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati