Srbija

[ Izvor: Mediji ]

27. 06. 2024. 13:20 0

Kakvo nas vreme očekuje tokom vikenda?

U Srbiji će u petak biti promenljivo oblačno i toplo, mestimično sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

U drugom delu dana očekuju se i sunčani intervali. Duvaće slab do umeren vetar, pretežno severni i severozapadni. Najniža temperatura biće od 15 do 19, a najviša od 26 do 31 stepena.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i toplo, povremeno sa lokalnim kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. U drugom delu dana očekuju se i sunčani intervali. Najniža temperatura biće oko 19, a najviša oko 29 stepeni.Za vikend će biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme sa maksimalnim temperaturama od 31 do 36 stepeni, samo se u subotu uz lokalni razvoj oblačnosti očekuje ređa pojava kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom i to uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

U ponedeljak pre podne u Vojvodini, a uveče i tokom noći i u centralnoj Srbiji, nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom. Od utorka veoma nestabilno vreme sa čestom pojavom pljuskova i grmljavine, a dnevna temperatura biće u postepenom padu.Biometeorološka prognoza petak, 28. jun 2024. godine:

Očekivana biometeorološka situacija će izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim i bolesnicima sa respiratornim infekcijama. Reumatski bolovi su mogući kao meteoropatske reakcije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati