Srbija

Direktno.rs

16. 03. 2024. 15:30 0

"Reciklažni centar od 300 miliona dinara još ne radi" (FOTO)

Reciklažni centar za prikupljanje komunalnog otpada koji je Požarevljane koštao gotovo 300 miliona dinara, od 2020. godine kada je izgrađen još uvek ne radi - izjavio je potpredsednik Stranke slobode i pravde i narodni poslanik Goran Petrović.

Petrović je podsetio da je reciklažni centar najavljen kao najmoderniji i najveći, a sa obzirom na cenu svakako i najskuplji, a odavno je trebalo da bude spasonosno rešenje za probleme odlaganja i odvoženja smeća.

On je ocenio da za to vreme, deponija na kojoj Požarevljani odlažu otpad, a koja ima privremenu dozvolu, raste ka nebu, a divlje deponije na kojima se nalazi ogromna količina smeća niču na sve strane.

- I dok Gradska vlast na čelu sa gradonačelnikom Pavlovićem očigledno nema ideju kako da realizuje ovu investiciju, iz gradskog budžeta za poslednje tri godine izdovjeno je preko 10 miliona dinara za obezbeđenje ovog objekta - istakao je.

- Na Požarevljanima je da odluče šta je gore, nesposobnost gradske vlasti da rešava probleme ili nedopustiva lakoća nepreuzimanja odgovornosti za to što nisu rešeni. Očigledno je da ni više od decenije vlasti nije dovoljno naprednjacima da ispune makar jedno obećanje koje su dali -zaključio je potpredsednik Stranke slobode i pravde i narodni poslanik Goran Petrović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati