Srbija

Direktno.rs

08. 03. 2024. 11:45 1

Vlast za kafanu i poklone izdvaja isto koliko i za stipendiranje studenata

Grad Požarevac za kafanu i poklone izdvaja isto koliko i za stipendiranje studenata, čitavih 8.5 miliona dinara. Gradonačelniče Pavloviću, stavljajući znak jednakosti između kafane, poklona, i studentskih stipendija pokazuje da ne pravite razliku između nasušne potrebe za stručnim kadrovima i kafanskih ručkova i poklona, jer čemu vlast ako ovog drugog nema - izjavio je Goran Petrović, potpredsednik Stranke slobode i pravde i narodni poslanik.

- Zato i čudi da ste prilikom potpisivanja ugovora sa studentima pozivali stipendiste da se po završenom školovanju ovde vrate i govorili o ambijentu koji ste stvorili, kada se zna da je Požarevac grad u kome za 12 godina naprednjačke vlasti nema nijedne investicije koja bi im omogućila da se zaposle. Doduše, možda Vaš poziv zapravo znači, čekanje u redu za zaposlenje u gradskoj upravi i javnim preduzećima gde bi imali zadatak da budu statisti na mitinzima, botuju, skupljaju kapilarne glasove i dugoročno rade na određeno vreme.

- Verujem da Vam nije lako da napravite razliku između ovih stvari jer u naprednjačkom sistemu vrednosti je sve podređeno opstanku na vlasti posle koje neće ostati ništa vredno pomena, ali ipak pokušajte i za početak održite obećanja koja ste dali: Smanjite troškove kafanskih ručkova i poklona i povećajte stipendije studentima jer koliko god vam izgledalo čudno između ovih stvari postoji velika razlika - izjavio je Goran Petrović, potpredsednik Stranke slobode i pravde i narodni poslanik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati