Srbija

Direktno.rs

28. 02. 2024. 16:10 4

Pribojska opozicija napustila skupštinu pre glasanja za predsednika opštine

Najveća opoziciona lista koju čini devet odbornika Novog lica Srbije i GG Složno u pobedu napustila je skupštinu pre glasanja za predsednika opštine Priboj.

- Predsednik opštine ne može bez digitrona da izračuna koji mu je ovo mandat, a za to vreme Priboj se prepolovio ali i dalje ima više birača nego stanovnika - izjavio je Miloš Parandilović, narodni poslanik i predsednik Novog lica Srbije

- Priboj je razoren, sva mladost pobeže, osnovne i srednje škole su desetkovane kao da smo u ratu a naprednjaci se hvale putevima i obnovom škola. Za koga ih grade kad niko ne vidi svoju budućnost u ovoj opštini. Priboj postaje grad staraca pod ovom vlašću - dodaje Parandilović.

- Aleksandar Vučić je šef mafije u ovoj zemlji a pribojski naprednjaci se bore za mesto u kartelu. Svako asfaltiranje i investicija služi da vlastodršci dodatno pljačkaju opštinski budžet na nameštenim tenderima. Opozicija će biti tu da naprednjacima kaže kako stvari stoje a na lakrdijama od glasanja neće učestvovati, nek se biraju sami - zaključio je Parandilović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati