Srbija

[ Izvor: IN Medija ]

13. 12. 2023. 16:17 9

Đaci bez prevoza zbog mitinga naprednjaka?!

Učenici srednjih škola koji putuju u Inđiju na časove obavestili su svoje profesore da ove srede neće moći da stignu na vreme u školu jer nema đačkog prevoza.

Direktori škola profesorima su naložili da časove opravdaju, a kao razlog izostanka prevoza naveden je navodni štrajk Laste.

U Lasti demantuju navode o štrajku, a kao razlog izostanka đačkih autobusa navode da su angažovani na prevozu simpatizera na miting SNS u Novom Sadu, prenosi IN Medija.

Učenici koji su članovi Viber grupe prevoznika "Lasta" dobili su obaveštenje ovog prevoznika da će u sredu, 13. decembra biti izmenjen red vožnje, što podrazumeva prevoz đaka samo u prepodnevnim satima.

Posle podne prevoz za đake iz Maradika, Krčedina, Novih Karlovaca i Stare Pazove neće saobraćati.

Profesorima srednjih škola naloženo je da izostanke dece putnika opravdaju a za razloge kašnjenja prevoza naveden je miting SNS u Novom Sadu, dok su nekim profesorima stigle informacije da je u pitanju štrajk prevoznika Lasta.

- Lasta ne štrajkuje, mi danas vršimo prevoz na miting SNS u Novom Sadu i to nije nikakva tajna. Kada se miting završi, vozači autobusa vraćaju se u redovan saobraćaj. O tome su obavešteni putnici putem Viber grupe i danas ceo dan ljudi pozivaju da se informišu. Dakle, štrajka nema, vozila su ukinuta za decu da bi vozili na miting SNS u Novom Sadu - kažu za IN Medija u Lasti.

Da podsetimo, miting Srpske napredne stranke održava se ove srede u novosadskom Spensu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati