Srbija

S. M.

30. 10. 2023. 20:10 8

SNS bot ni mrtvima ne da mira, preti narodnoj poslanici (FOTO)

SNS botovi već dokazano ne prezaju ni pred čim, kada krenu da po društvenim mrežama komentarišu izjave pojedinaca iz opozicije i često smo i ranije bili svedoci koliko su ti komentari ne samo neukusni, već puni mržnje i ostrašćenosti. Ipak, taman kada pomislimo da su dotakli dno, pojavi se na žalost nov dokaz da i ispod dna, ima dna.

Tako je na Fejsbuk stranici GrO Stranke slobode i pravde Niš komentarišući izjavu narodne poslanice i predsednice GrO SSP Niš Jelene Milošević o mahinacijama u Predškolskoj ustanovi "Pčelica" i dokazima da je u njoj napravljeno 10.000 sendviča za miting SNS koji je održan u Beogradu i bio kontramiting "Srbiji protiv nasilja" lažni profil napisao: "Ti si teška ćurka koja bruka Đilasa. Tako je isto i pokojni Dejan Ilić izlazio sa izjavama i na kraju ode čovek".

Dejan Ilić je bio predsednik niškog sindikata "Sloga" koji je tragično stradao u saobraćajnoj nezgodi 4.januara 2021. godine, zajedno sa dvanaestogodišnjim dečakom dok su kao pešaci šetali trotoarom niškog Bulevara Medijana. Tada ih je automobilom marke "audi" pokosio vozač Nemanja S. (19) iz Beograda, vozeći najmanje 131 kilometar na čas. Ilić je otac troje dece.

On je bio borac za slobodu i radnička prava, koji je čak podneo dve krivične prijave za zloupotrebu službenog položaja direktorki PU "Pčelica" Svetlani Mitić.

- Monstruozno je likovanje i pominjanje u ovom kontekstu tragično stradalog Dejana Ilića, našeg prijatelja. To pokazuje da SNS botovi nemaju ni mrvicu dostojanstva, što je nebrojeno puta ranije i viđeno. Aferu sa sendvičima isteraćemo do kraja bez obzira na sve, a neko slobodno tužilaštvo sprovešće zakon i kazniti odgovorne na čelu sa direktorkom Svetlanom Mitić - izjavila je povodom komentara narodna poslanica i predsednica GrO SSP Niš Jelena Milošević.

Ona je dodala da se lično nije uplašila konotacije samog komentara i da je ovo neće sprečiti da nastavi dalje da ukazuje na korupciju, bezvlašće, strahovladu posebno u sredinama na jugu Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati