Srbija

S. M.

14. 09. 2023. 17:45 50

Vučić treći put u sedam dana u Nišu: Svi MORAJU na skup!

U Nišu je opsadno stanje, jer se treći put za sedam dana dočekuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Naprednjaci na lokalu su upregli sve svoje snage kako bi što veći broj građana prisustvovao njegovom obraćanju koje je zakazano za petak od 18 časova u hali "Čair". Povod za dolazak je obeležavanje Dana nacionalnog jedinstva.

Tako su, kako nezvanično saznajemo, zaposleni pre svega u školama i Predškolskoj ustanovi "Pčelica", kao i u Gradskoj upravi dobili naređenje da se pojave, bez obzira na to da li su ili nisu članovi SNS. Primera radi, vaspitačice će morati još u 15.30 časova da se okupe ispred zgrade Biroa, koja je nedaleko od hale "Čair".

- Sada sam uzeo dete iz vrtića u Doljevcu. Obavešten sam da sutra mora najkasnije da dođemo po decu u 14:45 časova, tj svi da do tada preuzmemo decu. Pitao sam za razlog zašto je to tako, međutim nisu znali da mi kažu - rekao je naš sagovornik.

- To što gospodin predsednik dolazi tri puta za sedam dana dokazuje paniku, jer rejting SNS u Nišu i okolini pada. Ne razumem kakav je to Dan nacionalnog jedinstva kada se i tog dana ljudi teraju pod prisilom da prisustvuju skupu - komentariše situaciju koja je nastala u Nišu narodna poslanica i predsednica GrO SSP Niš Jelena Milošević.

Prvi dolazak Aleksandra Vučića u ovih sedam dana dogodio se prošlog petka u niškom hotelu "Nais" sa predstavnicima SNS sa juga Srbije i trajao je više sati. Zatim je Vučić 12. septembra položio kamen temeljac za novu fabriku "Palfinger" u Nišu i sada dolazi opet u petak, odnosno 15. septembra.

Naprednjaci sa juga Srbije negoduju, jer nisu u stanju fizički da isprate tolike posete, a kamoli da nateraju članstvo da ih prati u tome.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 50

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati