Srbija

03. 08. 2023. 07:51 0

Novo upozorenje RHMZ zbog paklenih vrućina

U Srbiji će danas biti sunčano i osetno toplije, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod i istovremeno upozorio na veoma toplo vreme sa maksimalnim temperaturama do 38 stepeni.

- Danas i sutra na području Srbije pretežno sunčano i veoma toplo sa maksimalnim temperaturama od 34 do 38 °C, u Beogradu oko 35 °C - stoji kao upozorenje na sajtu RHMZ.Duvaće slab i umeren južni i jugozapadni vetar. U Beogradu će biti pretežno sunčano i osetno toplije vreme, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab i umeren vetar južnih pravaca, dok će se temperature kretati od 22 do 35 stepeni.Prema vremenskoj prognozi, za vikend se predviđa zahlađenje za 10 do 15 stepeni - u subotu u svim krajevima mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i lokalno obilnim padavinama, a u nedelju ujutro i pre podne na istoku i jugu još ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati