Srbija

Direktno.rs

18. 06. 2023. 07:00 1

Nemate čamac, imate traktor - možete preko vode (VIDEO)

Obilne padavine koje su zadesile Srbiju prethodnih dana nateralo je mnoge ljude da se snalaze u obavljanje svakodnevnih poslova. Tako je jedan čovek uspeo da poplavljeno područje pređe - TRAKTOROM!

Na snimku koji kruži društvenim mrežama može se videti kako muž i žena na traktoru prelaze poplavljena polja. Vozili su se traktorom poljskim putem, sve dok put nije postao reka. Ova promena nije pokolebala traktoristu, koji je bio rešen da stigne tamo gde se zaputio. Tokom putovanja, moglo se videti kako se menja dubina vode, ali ni u jednom trenutku traktor nije usporio, već naprotiv. Bez iole problema bračni par je uspeo da "prepliva" potopljeni deo i dođe na suvo.Poplavljena je cela Srbija. Haos je u Prokuplju, mostovi na Ibarskoj magistrali i kod Mrčajevaca se urušili, voda prodire u kuće, polja su poplavljena, čak su i neke porodice morale da budu evakusiane.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati