Srbija

[ Izvor: N1 ]

23. 03. 2023. 14:26 3

Smenjen šef odborničke grupe SPS: Vređao SNS

U Valjevu je smenjen šef odborničke grupe koalicije SPS-JS Đorđe Pavlović, a umesto njega novi šef biće Zoran Živković, dugogodišnj član SPS-a. O smeni šefa odborničke grupe koalicije SPS–JS, Đorđa Pavlovića, javnost je saznala iz saopštenja gradskog odbora SNS u Valjevu. Socijalisti i predstavnici gradske Skupštine nisu se oglašavali ovim povodom.

U saopštenju se navodi da posle višegodišnjih besomučnih napada šefa odborničke grupe Socijalističke partije Srbije Đorđa Pavlovića na pripadnike Srpske napredne stranke u Valjevu "duva novi vetar" od valjevskih socijalista.

- Pod patronatom Socijalističke partije Srbije Đorđe Pavlović je poslednje tri godine politički rejting gradio isključivo na napadima, vređanju i omalovažavanju isključivo Srpske napredne stranke i svih dostignuća grada i gradonačelnika. Sva pozitivna dela gradskih vlasti predstavljao je kao veliki nerad i minus za građane Valjeva. Kroz zloupotrebu javnog medijskog prostora obračunavao se sa mnogim predstavnicima SNS-a u Valjevu, koji rade na odgovornim mestima - navodi se u saopštenju valjevskog odbora Srpske napredne stranke.

- Taj razjareni čovek nije imao ni mere ni granicu u vređanju gradonačelnika i njegovih saradnika, predsednice i rukovodstva Skupštine, direktora javnih preduzeća i ustanova, direktora institucija. Profesiju pravnika bacio je pod noge, tražio je da se krše zakoni i pravilnici, a omiljena meta napada i uvreda bila mu je predsednica Komisije za dodelu nagrada grada Valjeva - piše u saopštenju GrO SNS u Valjevu u kome se dalje poručuje "možeš kako hoćeš, ali ne možeš i dokle hoćeš".

Smenjeni Đorđe Pavlović kaže za N1 da je za smenu saznao iz medija.

- Niko me nije obavestio o tome da nisam više šef odborničke grupe SPS–JS u gradskom parlamentu - komentariše Pavlović svoju smenu i kaže da će i dalje kao odbornik u Skupštini grada diskutovati kao i do sada, kritikovaće sve što je za kritiku i neće zatvarati oči pred korupcijom i nenamenskim trošenjem novca građana Valjeva.

Nedavno je Pavlović kritikovao rad Komisije za dodelu nagrada Grada Valjeva i predsednice ove komisije Zorice Jocić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati