Srbija

S. M.

09. 03. 2023. 22:08 4

Banđur odustao od kandidature

Na večerašnjem izboru za predsednika mesnog odbora SNS u niškoj opštini Ledena Stena, kandidat za tu funkciju Miloš Banđur odustao je od trke. On je nakon što je video da je oko tri stotine članova došlo, kako nam je potvrdilo lice koje je prisustvovalo, ustao i rekao da na mlađima svet ostaje i da odustaje od svoje kandidature.

Ostao je kao kandidat Aleksandar Tasić.

- Iza svega zapravo je njegov strah, da ne doživi poraz, jer je smatrao da je ovaj mesni odbor njegov. Danima je lobirao, ali je na kraju, po strukturi onih koji su došli, shvatio da nema podršku- kaže osoba koja je deo ovog naprednjačkog odbora.Miloš Banđur je nekadašnji gradski većnik, zatim zamenik gradonačelnika, te narodni poslanik i sada naprednjački odbornik u niškoj Skupštini. Široj javnosti je, nakon dužeg vremena, ponovo postao poznat zbog incidenta sa mladim aktivistom SNS Markom Simovim. Ta afera je dobro prodrmala niški SNS i pokazala koliko su podeljeni. On je u nezvaničnim naprednjačkim krugovima u Nišu poznat i kao neko ko ne podržava aktuelnu gradonačelnicu Niša Draganu Sotirovski.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati