Srbija

Direktno.rs

21. 10. 2022. 21:09 18

Spirić: Predsedniče, znate li gde ste slavili?

"Predsedniče Vučiću, pa kako od svih gradova za proslavu rođendana SNS-a izabraste baš Leskovac, grad u kome su prosečna primanja građana najniža u celoj Srbiji?", navela je Jelena Spirić, predsednica leskovačkog odbora Stranke slobode i pravde, čije saopštenje prenosimo u celosti.

"Da li su Vas gradonačelnik Cvetanović i njegova ekipa obavestili da su se, dok ste vi slavili , Leskovčani smrzavali zato što nema grejanja?

Da li ste svi zajedno dok ste slavili razmišljali o bolesnim Leskovčanima koji se transportuju u Vlasotince, jer zbog ograničenih kapaciteta Opšte bolnice onkološki i neurološki pacijenti ne mogu da se leče u svom gradu? Ili Vi i ne znate za to.

Da li Vam je dok ste nazdravljali palo na pamet da su pre samo nekoliko dana invalidi i penzioneri stajali u redovima ispred cisterni, a đaci nisu išli u školu, jer je zbog nestručnog i bahatog upravljana komunalnim preduzećima, ceo grad ostao bez vode? Naravno, ako Vas je gradonačelnik Cvetanovič o tome obavestio.

Da li ste bar jednom pomislili kako se osećaju porodice preko 20.000 ljudi koji su u proteklih deset godina napustili Jablanički okrug?

Leskovac ima jednu od najnesposobnijih i najkorumpiranijih vlasti u Srbiji, koja se krije iza Vaše popularnosti, gospodine predsedniče, jer nikakav rezultat nemaju i na svoje ime nikada ne bi pobedili u našem gradu.

Odlazak ovakve vlasti je pitanje opstanka naseg grada. Leskovčani su svesni te činjenice i sa velikim nestrpljenjem čekaju lokalne izbore da čoveka koji je pištoljem tukao ženu i njegove saradnike, pošalju u istoriju", zaključila je Jelena Spirić, predsednica leskovačkog odbora Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati