Srbija

Direktno.rs

13. 10. 2021. 15:19 2

SSP: Tončev dao Radniku 10 odsto opštinskog budžeta

"Nerazvijenost rodnog kraja nije sprečila ministra NovicuTončeva da iz budžeta opštine Surdulica dodeli čak 132 miliona dinara fudbalskom klubu Radnik! 1,1 milion evra, odnosno 10 odsto opštinskog budžeta. Čak četiri puta manja svota novca izdvojena je za socijalnu zaštitu, duplo manja za obrazovanje svih osnovaca u Surdulici", piše u saopštenju Stranke slobode i pravde Surdulica.

U saopštenju surduličkog odbora SSP, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Vlastima u ovoj i zvanično nerazvijenoj opštini nije zasmetalo ni to da izdvajanje FK Radnik bude duplo veće od budžetskog deficita. I dok radnici u Surdulici treba da budu srećni ako imaju platu od 30.000 dinara, surdulički fudbalski Radnik ima milione evra za koje je nedavno kupio i nekoliko lokala u ulici Miloša Obilića?!

Tako danas izgleda Surdulica, opština u kojoj je prosečna plata najniža u Srbiji. Lokalni moćnici troše narodne pare na fudbal umesto na decu, puteve, zdravstvenu i socijalu zaštitu. I to ne samo u Surdulici, već i u celoj Srbiji. Takvih neće biti nakon prvih slobodnih izbora i takve neće zaboraviti ni Tužilaštvo, ni Sud", zaključuje se u saopštenju Stranke slobode i pravde Surdulica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati