Srbija

S. M.

21. 07. 2021. 10:15 1

Prokupačkoj vlasti baš ne ide: Nisu dali deci da igraju na bini

Program koji je sinoć održan povodom gradske slave Svetog Prokopija, na Trgu Topličkih junaka u Prokuplju obeležio je još jedan peh gradske vlasti. Naime, pre koncerta „Amadeus benda“ planiran je folklorni program i nastup malih igrača ne samo iz Prokuplja, već i iz Bora, Banja Luke....

Ali, deci neko nije dozvolio da igraju na bini, već ispred nje. Što je najgore, postavljeni su neki „ležeći policajci“ od plastike po svoj prilici zaštitnici za kablove od ozvučenja i decu pustili da igraju preko toga! Mnogi su odustali i nisu želeli da igraju.

- Bruka, deca su se saplitala, nisu mogla da igraju, a videli su ih samo oni koji su bili u prvom redu. Pored mene, jedna devojčica je čak zaplakala, a mnogi ansambli su odustali od nastupa, iako su došli izdaleka - kaže Dragan Spasović, čija je ćerka takođe učestvovala u ovom programu

On kaže da želi da uputi izvinjenje u svoje ime svim roditeljima i svoj deci koja su  došla.

- Ne znam šta drugo da kažem - dodaje Dragan, koji nam je i poslao fotografije kako su izgledale te prepreke i nastup dece.

Razočarani su svi,posebno oni koji su došli sa strane, a kako je za sutra uveče pre koncerta u planu opet isti program sa folklorom, možda se neko seti, pa ispravi grešku!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati