Srbija

S. M.

17. 06. 2021. 06:39 7

Bahaćenje opštinara ujedinilo opoziciju: "Sram vas bilo, trošite narodne pare za kafanu"

Šest opozicionih stranaka i pokreta u Kuršumliji potpisalo je zajedničko saopštenje kojim ukazuju na bahatost lokalne vlasti. Kako tvrde, poslednjih mesec dana u više navrata u radno vreme zatečeni su lokalni SNS funkcioneri u kafanama i to izaziva revolt građana. Samo za reprezentaciju iz lokalnog budžeta koji je 780 miliona dinara, i ove kao i prošle godine izdvojeno je 4 miliona dinara, a za socijalnu pomoć u vidu lekova i sličnog svega milion dinara.


- Ovim putem javno osuđujemo sve češće i bahatije ponašanje većine funkcionera Kuršumlije, posebno Vojimira Čarapića koji je zamenik predsednika opštine Kuršumlija. Lokalni rukovodioci radno vreme sve češće provode po kuršumlijskim kafanama, a iznosi reprezentacije su milionski. Snimci na kojima se vidi kako piju alkohol i sami sa sobom nešto dogovaraju obišli su Srbiju. Rezultat tih devetogodišnjih dogovaranja jeste činjenica da smo i dalje najnerazvijenija opština u Srbiji - navode u saopštenju predstavnici kuršumlijske opozicije.

Oni zahtevaju da se odmah prestane sa tom praksom i pozivaju predsednika opštine Radoljuba Vidića da se izjasni šta su 10. juna, ako ne za ranije slučajeve, njegovi funkcioneri radili u kafani čitavo prepodne.

- Da li je to u interesu građana Kuršumlije. Da li je njegov zamenik tom prilikom psovao sugrađanina i ko mu se u tom verbalnom napadu pridružio - navode potpisnici Ljiljana Arsenijević SSP, Zvezdan Ristić iz pokreta "Vera, ljubav, nada", Oliver Milisavljević Dveri, Vesna Jakovljević DS, Goran Bojović Narodna stranka i Miloš Todorović Prava Srbija.

Traže da se pod hitno smeni zamenik predsednika opštine Čarapić i da predsednik opštine Vidić podnese ostavku.

Predsednik Vidić je kratko prokomentarisao: "Nek su živi i zdravi", a Čarapić kaže da je njegova privatna stvar gde ide i da on neće nikome da se pravda da li je tog dana radio, ili je imao slobodan dan.

- Da li sam bio na poslu, ili nisam, to je moja stvar. To su laži. Kada bih ja počeo da objavljujem njihove snimke, imalo bi šta da se vidi. Ja to neću da činim i znam da bi oni voleli da su oni koji me smenjuju, ali nisu - kazao nam je između ostalog Čarapić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati