Srbija

[ Izvor: Jugmedia ]

30. 04. 2021. 22:03 0

Gađanje PIKSLOM rođake, pa krivična prijava: Predsednik opštine u problemu

Osnovno javno tužilaštvo Lebane primilo je krivičnu prijavu od strane tamošnje policije protiv Ivana Bogdanovića (36), inače predsednika opštine Lebane, za koga se sumnja da je tokom svađe svojoj rođaki naneo lakše telesne povrede tako što je sa terase gađao staklenom pikslom i pogodio u ruku, potvrđeno je JuGmedii u tom tužilaštvu.

Krivična prijava podneta na zahtev oštećene Jasmine Jović, koja je strina Bogdanovićeve supruge, a nakon incidenta 23. aprila u popodnevnim satima, u porodičnoj kući koju dele, odnosno, u dvorištu Jovića.

- Krivičnoj prijavi prethodile su izjave u policiji aktera incidenta i u vidu obaveštenja od strane građane dostavljene tužilaštvu. Iza ove prijave slede radnje tužilaštva na slučaju - kazao je sagovornik Jugmedie u Osnovnom tužilaštvu.

Iako je deo lebanske javnosti imao sumnju da će se slučaj zataškati, iz priloženog se vidi da su i policija i tužilaštvo u Lebanu brzo reagovali, a kakav će ishod krivične prijave biti ostaje da se vidi.

Istoga dana kada se desio incident Bojan Jović, suprug Jasmine Jović ispričao je JuGmedii da se napad na njegovu suprugu desio kada se ona vratila s posla i u njihovom dvorištu prišla da pomazi psa.

- Tada je Ivanova supruga sa terase verbalno napala moju suprugu, a nešto kasnije video sam kako prema mojoj Jasmini leti neki projektil sa njihove terase. Kasnije smo videli da je reč o teškoj staklenoj piksli. Da moja supruga nije mahinalno podigla ruku, gde je i zadobila povredu, a da je piksla udarila u glavu ko zna koliko bi je povredila - ispričao je Bojan.

Da podsetimo, Bojan Jović je rođeni brat Gorana Jovića, predsednika Regionalne privredne komore Leskovac, poverenik Srpske napredne stranke Lebane i šef odborničke grupe te stranke u Skupštini opštine Lebane. Ivan Bogadanović je zet Gorana Jovića, budući da je oženjen njegovom ćerkom.

Ovom porodičnom incidentu prethodilo je trvenje između brata i zeta Bogadanovića u političkom smislu, jer je Bojan Jović obavljalo funkciju direktora Turističke organizacije Lebane. Bojan je 5. aprila na sednici lebanske skupštine tokom govora za skupštinskom govornicom u jednom momentu izuo cipelu i bacio je prema Ivanu Bogadanoviću i njegovom tastu Goranu Joviću, koji su zajedno sedeli jer je bio nezadovoljan tretmanom Turističke organizacije od strane predsednika opštine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati