Srbija

S. M.

10. 11. 2020. 19:28 1

KVARIO SE KOMBI, ODLAGANA SAHRANA Pokojnicu iz Prokuplja dovezli šlep-službom

Radnicima Javnog komunalnog preduzeća "Hammeum" u Prokuplju dogodio se peh, kada su krenuli po pokojnicu u Beograd i dva puta im se kvarilo vozilo. Na kraju su do Prokuplja stigli šlep službom.

Kako smo saznali, rodbina je angažovala Javno komunalno preduzeće "Hammeum" u čijem sastavu je i gradsko groblje da pokojnicu doveze iz Beograda. Po nju su poslali automobil za prevoz pokojnika koji poseduje preduzeće, koji se pokvario i pre nego što je stigao u Beograd. Onda su sutradan poslali kombi i preuzeli pokojnicu.

Kod Jagodine pokvarilo se i to vozilo. Kako je pokojnica bila u njemu, morali su da angažuju šelp-službu da ih sve zajedno dovezu do Prokuplja.

Zbog svega toga i sahrana je morala da se odloži, ali samo par sati.

Da se sve desilo potvrdio nam je i šef pogona Pogrebnih i pijačnih usluga JKP “Hammeum” Zoran Dimitrijević. On kaže da se desio peh, odnosno kvar na motoru.

- Za dvadeset godina koliko obavljamo ovu uslugu, ovo je prvi put da se nešto tako dogodilo. Izvinili smo se porodici, koja je imala razumevanja za problem koji je nastao - kazao nam je Dimitrijević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati