Srbija

[ Izvor: Beta ]

10. 12. 2019. 07:17 0

ZIMSKI PERIOD Kiša i sneg tokom dana

U Srbiji će danas biti oblačno i hladnije vreme, u većem delu dana s kišom, dok se u planinskim predelima očekuje sneg i stvaranje ili povećanje snežnog pokrivača, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

U istočnoj i jugoistočnoj Srbiji danas će biti suvo vreme, dok se tokom noći očekuju slabe padavine.

Duvaće slab i umeren, južni vetar, u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura biće od minus jedan na istoku zemlje do osam stepeni na zapadu, a najviša od šest do deset stepeni. Temperatura će posle podne biti u osetnijem padu u odnosu na pre podne.

U Beogradu će danas biti oblačno i hladnije vreme s kišom, uz slab i umeren vetar, ujutru južni, zatim severozapadni. Jutarnja temperatura biće osam stepeni, posle čega će postepeno padati tokom dana.

Meteorološke prilike biće relativno nepovoljne za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba, a oprez se savetuje hipertoničarima i astmatičarima. Moguće meteoropatske reakcije su reumatski bolovi, pospanost i glavobolja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati