Hronika

[ Izvor: Mediji ]

14. 10. 2024. 21:04 0

Mladići brutalno pretukli vozača autobusa u Novom Pazaru (VIDEO)

Ovog ponedeljka došlo je do incidenta u kojem je učestvovalo više osoba. Sukob, zabeležen video snimkom, počeo je kada je vozač autobusa tutinskog prevoznika skoro udario dva pešaka koji su se kretali trotoarom.

Kako prikazuje snimak, vozač autobusa, identifikovan kao H.S. (53) iz Tutina, nakon što je bio izazvan zbog opasne vožnje, iz autobusa je izvadio metalni ključ i krenuo da se fizički obračuna s pešacima. Svedoci događaja su brzo reagovali pokušavajući smiriti situaciju, ali je došlo do opšte tuče u kojoj su učestvovale više osoba.

Prolaznici pokušavali da reše problem

Na snimku se jasno vidi kako je H.S. fizički napadnut od strane dvojice muškaraca, H.H. (25) i H.O. (17), dok prolaznici pokušavaju da smire situaciju.

Tokom sukoba, H.S. je zadobio povrede i prebačen je u Opštu bolnicu Novi Pazar gde mu je ukazana lekarska pomoć.

Na slikama se vidi H.S. kako sedi na ulici s krvavom odećom dok je okružen prolaznicima.

Policija u Novom Pazaru uhapsila je H. H. (25) iz Novog Pazara i 17-godišnjeg mladića pod sumnjom da su zadali nekoliko udaraca 53-godišnjem vozaču autobusa, zbog nesuglasica u saobraćaju.

H. H se tereti da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, dok će protiv sedamnaestogodišnjaka, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku osumnjičenog za isto delo, saopštio je MUP Novi Pazar.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, H. H. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati