Hronika

[ Izvor: Kurir ]

14. 10. 2024. 14:56 0

Komšije dečaka koji je pao sa 4. sprata i poginuo: Molili smo se da maleni preživi...

Komšije porodice čije je dete stradalo padom sa četvrtog sprata zgrade u Novom Pazaru potreseni su tragedijom koja je zadesila njihove prijatelje, a povodom nesreće kažu da im je teško palo što dečaka nisu uspeli da spasu.

- Svi smo u šoku šta se dogodilo, ali molili smo se da maleni preživi. Roditelji su potpuno van sebe, nismo ih videli od juče, ali trenutno za njih ne postoje reči utehe, samo snage da imaju dovoljno da žive s tim što su doživeli - rekla je komšinica za Kurir.

Kako kaže sagovornica, u ovoj situaciji ne može niko kriviti roditelje, pogotovo što još niko ne zna kako je do tragedije došlo. Prema njenim rečima, deci je potreban nadzor 24 sata, stoga je sada kasno bilo šta reći, ali ono što mogu da urade za njih jeste da, kako kaže, budu uz njih u ovim teškim trenucima.

- To su očigledno sekunde bile u pitanju, ni sami roditelji nisu mogli da predvide. Ne znamo kako se sve uopšte izdešavlo, ali sada je suvišno kriviti bilo koga, verovatno im nije palo ni na kraj pameti da dete može dospeti samo do terase, ali treba jednostavno preduzeti sve mere, deca su radoznala, nikada ne znaš gde mogu u sekundi stići - kaže ona.

Podsetimo, dečak se u stanu nalazio sa svojim roditeljima, kada je u jednom trenutku izašao na terasu i pao na plato ispred zgrade. Očevici nesreće bili su zatečeni prizorom, isprva su mislili da je sa terase neko bacio kesu, međutim, jeza je obuzela sve prisutne kada su videli da na pločniku ispred zgrade leži dete.

- Bila sam u kafiću u prizemlju zgrade, mislila sam da je neko bacio žutu kesu sa terase i krenula da psujem, ali kad sam videla dete nisam mogla da verujem - kaže jedna žena očevidac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati