Hronika

[ Izvor: Nova.rs ]

09. 09. 2024. 11:47 12

"Čuli smo vrisku i plač": Ćerka ubila majku u Nišu, komšije otkrile šta se sve događalo

Z. C. (55) je ubijena u nedelju uveče u porodičnoj kući u niškom naselju Nikola Tesla, u Ulici Save Kostića, a prema prvim informacijama, sumnja se da ju je usmrtila ćerka M. C. Na licu mesta i dalje traje uviđaj, tako da policija još ne iznosi nikakve zvanične informacije o ovom događaju.

Na licu mesta je policija. Prema rečima njihove komšinice, Z. C. je ubila njena ćerka M. C.

- U toj kući živela je Z. C. sa svojim suprugom i sa dve kćeri. M. C. je bila psihijatrijski bolesnik, više je bila u bolnici nego kod kuće. Po naselju se pričalo da je majka obe ćerke držala u sekti i da je to na njih ostavilo posledice. Zbog toga je M. C, nakon što je odbila da bude u sekti, trpela maltretiranje od strane oca i majke. Mene je lično molila da joj budem svedok da tuži majku i oca, ali sam joj ja uvek govorila: "Ja ništa nisam videla, kako sine da ti budem svedok?" - kaže sagovornica portala Nova.rs.

Prema njenim rečima, M. C. je često lutala selu, tvrdila da je majka i otac izgladnjuju i lepila je po kućama hartije na kojima je pisalo da joj treba pomoć.

- Tvrdila je da je gladna, da više ne može da izdrži, ali ništa nije nagoveštavalo da će se ovako nešto desiti, mada im je policija stalno dolazila u kuću. Sinoć smo čuli vrisku i plač iz kuće, kad smo izašli, videli smo policiju i Hitnu - kaže sagovornica i dodaje:

- Sin mi je rekao da mu neposredno posle ubistva video M. C. i da je prošla spuštene glave. Ne znamo da li je pronađena, ali smo videli policiju da pretražuje naselje.

Istraga je u toku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati