Hronika

[ Izvor: Mediji ]

06. 09. 2024. 13:11 7

Vlasnik pumpe prebio dečake, pa ih terao da šišaju jedan drugog: Sad mu stigla i KAZNA

Vlasniku benzinske pumpe u selu Grebenac kod Bele Crkve, koji je pretukao trojicu maloletnika i terao ih da jedan drugog šišaju na ćelavo, određena je zabrana prilaska i komunikacije sa maloletnicima.

Do napada na maloletnike došlo je 27. avgusta, kada su tri maloletna lica prijavila brata i sestru N. A. i T. M, vlasnike benzinske pumpe u Jasenovu, ogranak Grebenac.

Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu je 29. avgusta podnelo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja Policijskoj stanici Bela Crkva, kao i zahtev za pružanje potrebnih obaveštenja Domu zdravlja u tom mestu i Opštoj bolnici u Vršcu.

Postupajući po zahtevu, Policijska stanica Bela Crkva je Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu dostavila je izveštaj, a istog dana je postupajući javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu podneo predlog za izricanje mere zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa trojicom maloletnika.

Osnovni sud u Vršcu doneo je rešenje kojim se određuje mera zabrane prilaženja, sastajanja i komunikacije sa određenim licima i posećivanje određenih mesta.

U navedenom predmetu zakazane su dokazne radnje saslušanja osumnjičenih lica.

OJT u Vršcu navodi da nastavlja dalji rad na predmetu, te u interesu dokaznog postupka za sada nije moguće saopštavati detaljnije informacije o konkretnim dokaznim radnjama koje preduzima Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu.

Podsetimo, pokreće se i postupak protiv trojice maloletnika u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu jer su sa benzinske pumpe ukrali novac i nekoliko energetskih pića.

Nakon što su se maloletnici izvinili, vlasnik pumpe ih je na prevaru odvezao, navodno da se izvine i njegovoj sestri koja je suvlasnica pumpe, da bi ih potom odvezao u svoju kuću u Beloj Crkvi, gde su ih tukli, a potom ih je vodio kod frizera da ih ošiša na ćelavo. Kako kod frizera nije bilo mesta, on ih je odvezao do benzinske pumpe, ispred koje je postavio stolicu i naterao dečake da jedan drugog šišaju na ćelavo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati