Hronika

[ Izvor: Mediji ]

05. 07. 2024. 16:24 5

Odbijena žalba Nine Kovačević za UKIDANJE PRITVORA

Drugi osnovni sud u Beogradu odbio je žalbe branioca Nine Kovačević, producentkinje TV Pink, da joj se ukine pritvor, kao i žalbu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u vezi sa njenim pritvorom, koji joj je određen 28. juna.

- Krivično vanpretresno veće Drugog osnovnog suda u Beogradu održalo je danas sednicu veća na kojoj su donete odluke da se kao neosnovane odbiju žalba branioca okrivljene N. K, te žalba Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu koje su izjavljene protiv rešenja sudije za prethodni postupak Drugog osnovnog suda u Beogradu od 28. juna, a kojim je prema okrivljenoj N. K. određen pritvor jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, zatim jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, a kojim rešenjem je sudija za prethodni postupak odbio predlog Drugog osnovnog javnog tužilaštva da se okrivljenoj odredi pritvor i iz razloga propisanih odredbom člana 211 stav 1 tačka 4 Zakonika o krivičnog postupka jer nisu ispunjeni zakonom određeni uslovi - navode iz Drugog osnovnog suda.

Nini Kovačević određeno je zadržavanje do 30 dana.

Podsetimo, petnaestogodišnja devojčica M. Đ, koju je na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici vojvode Stepe udarila automobilom producentkinja Pinka N.K. (44) 26. juna, nakon sedam dana prebačena je sa intenzivne nege na odeljenje, kazao je za RTS glavni dežurni hirurg na VMA Nebojša Marić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Triput seci, jednom meri

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati