Hronika

Direktno.rs

15. 03. 2024. 10:45 74

Stanari "uhapsili" Relju Ognjenovića, direktora PIO fonda, i pozvali policiju! (VIDEO)

Profesor Davor Kalajdžić i stanari zgrade u Vojvode Stepe, izvršili su građansko hapšenje direktora PIO fonda i bliskog prijatelja Danila Vučića. Ovo je na svom Tviter nalogu napisao i objavio i Nemanja Šarović, predsednik Pokreta - Ljubav, vera, nada.

Najpre je zadržano dvoje aktivista SNS koji su sa biračkim spiskom obilazili stanove, da bi se na njihov poziv u pomoć pojavio Relja Ognjenović sa još nekoliko naprednjaka.

Bivši diplomata, Davor Kalajdžić bio je staložen i uporan pa je pozvao policiju i prijavio kršenje zakona o tajnosti ličnih podataka građana, tražeći od policije da utvrdi identitet ljudi zatečenih u kršenju zakona, kao i način na koji su oni došli do boračkih spiskova za njihovu zgradu ali i čitav Voždovac.

- Da vidite kako je Relja Ognjenović bio uznemiren dok nije došao spas u vidu policije!Treba hitno utvrditi da li su i ostali "uhapšeni" naprednjaci stalno ili fiktivno zaposleni u PIO fondu i da li ove svinjariju rade o našem trošku - napisao je Šarović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 74

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati