Hronika

[ Izvor: Mediji ]

10. 11. 2023. 16:37 3

Uhapšeni vlasnici i radnici firme zbog eksplozije u Zemunu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsili su odgovorna lica firme OZA PE d.o.o iz Pećinaca, Aleksandra R. i Lazara D., kao i još sedam radnika, zbog sumnje da su u četvrtak tokom izvođenja radova građevinskom mašinom oštetili gasovodnu cev u Zemunu, zbog čega je jutros došlo do eksplozije u jednoj privatnoj kući, piše Nova.rs.

Osim njih, uhapšeno je još sedam radnika pomenute firme K. K., R. V., G. V., N. T., M. Dj., Z. G. i M. S. zbog krivičnog dela teška dela protiv opšte sigurnosti.

Kako se navodi, sumnja se da su oni bili podizvođači građevinskih radova i da su tokom izvođenja radova oštetili gasovodnu cev, a o tome nisu obavetili Srbijagas.

Podsetimo, Stevo Lj. je poginuo, dok je njegova ćerka Ljiljana teško povređena u stravičnoj nesreći koja se rano ovog petka dogodila u Ševinoj ulici u Zemunu, nakon što je došlo do eksplozije plina u njihovoj porodičnoj kući.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati