Hronika

[ Izvor: Blic ]

05. 11. 2023. 16:43 0

Kaliopi o tragediji na koncertu: Odmah sam sišla u publiku

Pevačica Kaliopi sinoć je otkazala koncert u MTS Dvorani nakon što je jedna žena preminula pred njen nastup.

Kako su mediji preneli, u pitanju je osoba koju je pevačica poznavala, te joj je ovaj nemili događaj posebno teško pao. Kaliopi se sada oglasila o ovome i istakla kako se oseća.

- Javljam se u ime svih nas koji smo tužno i tragično doživeli sinoćnu tragediju. Najtužniji trenutak ikada u mojoj karijeri. Veliki šok za sve nas. Koncert još nije počeo, čekali smo da svi uđu, da se napuni dvorana i da slavimo život i gospođa koja je preminula je bila jedna od njih. Odmah sam sišla u publiku i shvatila da imamo ozbiljan slučaj - rekla je ona u emisiji "Premijera - Vikend specijal", prenosi „Blic“.

- Publika su neverovatni ljudi, svi su se molili da se dogodi neko čudo, ali nažalost, to se nije dogodilo. Jedan život je vredniji od stotinu koncerata. Odlažemo koncert i novi termin će uskoro biti poznat. Želim da u ime celog svog tima uputim saučešće celoj porodici. Gospođa je samo godinu dana starija od mene, nije iz Makedonije, tu je bila i njena ćerka, brinuli smo se i o njoj, dok ostatak porodice nije došao na lice mesta. Ponosna sam na naš narod i drage ljude koji su sinoć bili u sali, svi su napustili prostor kada je to zatraženo zbog kiseonika za pacijenta. Žena je majka mog fana i ne bih otkrivala njen identitet. Kada se nešto tako strašno dogodi, ne znam kome je do plesa. I naša dužnost je bila da pokažemo poštovanje prema porodici. Nadam se da se ovako nešto više nikada neće dogoditi - dodala je Kaliopi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati