Hronika

Milan Zarić

03. 10. 2023. 10:52 46

Prošao kroz pakao: Huligani ga tukli i jurili NOŽEM pred ženom i detetom

Beograđanin Aleksandar P. preživeo je dramu u ponedeljak, kada su mu četvorica huligana, dok je vozio dete na vežbe, kolima preprečila put, potom su ga napala i jurila nožem sa namerom, kako je rekao za Direktno.rs, da mu oduzmu život. Bio je žrtva stravičnog nasilja pred detetom i ženom, koja je ostala bez svesti u haosu, ali u razgovoru za naš portal ističe da će celu stvar isterati do kraja i da od pravde neće odustati.

Aleksandar se u ponedeljak uputio u Sokobanjsku, gde je vozio dete, koje u sredu puni dve godine, na vežbe i nije ni slutio da će proći kroz pakao. I to sve zbog nasilnika, koji su mu najpre preprečili put, a onda ga i napali. Prosto da se čovek zapita ima li kraja svakodnevnom nasilju...

Ovaj Beograđanin je za Direktno.rs do detalja ispričao šta se sve dogodilo i njemu i članovima njegove porodice.

- Doživeo sam strahotu koja najbolje svedoči u kakvom društvu živimo... Vozio sam suprugu i dete, koje u sredu puni dve godine, na vežbice u Sokobanjsku i negde na Voždovcu, nasred pešačkom, stajao je auto u kojem su bila četvorica mladića od oko 20 godina i onemogućili su me da skrenem. Ne samo mene, već i sve vozače koji su se nalazili iza mene. Pokazao sam rukom da se pomere samo malo nazad kako bih mogao da prođem, nakon čega su usledili samo cinični i podrugljivi osmesi - počeo je Aleksandar priču za Direktno.rs.

I bio je to samo uvod u horor koji će potom doživeti...

- Tada sam izašao iz automobila i rekao sam "Momci, vodim dete na terapiju, dajte pomerite se samo malo nazad da prođem". Nagnuo sam se na suvozačev prozor, koji mi je rekao "E, nećemo" i krenuo da me udari. Srećom, ne kako je želeo jer sam izmakao glavu. Nakon toga je vozač izašao i krenuo sa velikim nožem ka meni, dok su dvojica huligana sa zadnjeg sedišta istrčala sa štanglama i krenuli su da mi lome šoferšajbnu. Tom prilikom su vikali "Evo, sada vodi dete na terapiju" - priča Aleksandar za Direktno.rs i u dahu nastavlja:

- Napadač me je jurio nožem i u očima mu vidim spremnost da mi oduzme život. Supruga je vrištala i molia ih da prestanu, dok su stakla letela po kolima. Zatim su se, kao po komandi, okrenuli, utrčali su u kola i pobegli sa lica mesta. Sve obližnje kamere su snimile šta se desilo, policija mi je rekla da su odranije poznati, verovatno su već i uhapšeni, nadam se da će i Tužilaštvo reagovati.

Beograđanin ističe da je spreman da ide do kraja i da od pravde neće odustati.

- Ljudi, nismo svesni kakva su vremena, mogao sam ničim izazvam biti ubijen. Ići ću do kraja, želim da ih pogledam u oči - zbog sebe, svog i svakog tuđeg deteta, nemam pravo da se sklanjam. Supruga je izgubila svest, nakon čega ju je Hitna pomoć povratila, sada smo, da kažem, dobro. Nisam ovo mogao da zamislim ni u najstrašnijem horor filmu, da se sve ovo desi čoveku koji je samo vozuio dete na vežbice. Nijednom rečju ih nisam uvredio, ovaj grad je prepun klinaca nabijenih negativnom energijom, naoružanim i jako opasnim.

Za Direktno.rs objašnjava i kako dalje živeti u ovakvom društvu.

- Verujte mi da sam toliko poželeo da istog trenutka uzmem ženu i dete i momentalno preletim negde drugde. Znam da postoji sve i svašta, ali ovo što smo mi doživeli je strašno. Osećaj je odvratan. Isteraću sve do kraja, ali poučen svime što se dešava - skeptičan sam da će nečega biti - zaključuje Aleksandar P. u potresnoj ispovesti za Direktno.rs.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 46

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati