Hronika

[ Izvor: Rešetka ]

24. 09. 2023. 21:12 0

Pokušali da ukradu auto, nisu znali da ga upale

Tokom noći između četvrtka i petka u samom centru Prokuplja ukradeno je taksi vozilo, koje je oko 13.00 časova pronađeno u ulici nedaleko od mesta gde je ukradeno. Snimci sa okolnih kamera pokazuju da kako su zapravo dvojica muškaraca i jedna devojka odgurali kola, ali su ih na kraju ostavili, jer nisu mogli da ih upale.

- Vozilo je nestalo dva sata nakon ponoći. Taksista je radio do ponoći, pa je parkirao vozilo gde se u centru grada, parkiraju i ostala taksi vozila i otišao kući. Ova grupa za sada nepoznatih lica prišla je vozilima, jedan od njih je seo u "škodu oktaviju" a ovo dvoje su ga gurali, jer je reč o novijem automobilu, koji se teško može upaliti bez ključa. Sve su to zabeležile kamere na okolnim prodavnicama - objašnjava osoba bliska istrazi za portal Rešetka.

Tek ujutro je krađa prijavljena policiji, kada je taksista došao na smenu.

- Policija je brzo intervenisala, obišla sve ulice i pronašla vozilo parkirano u sporednoj ulici u centru Prokuplja. I na kamerama u tom delu se lepo vidi da su automobil gurali dotle i očito kada su shvatili da ne mogu da ga upale, na kraju ga tu ostavili i pobegli - dodaje vlasnik ovog taksija.

Policija će na osnovu snimaka da identifikuje lica i preduzeće dalje korake.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati