Hronika

[ Izvor: Nova.rs ]

28. 06. 2023. 12:18 34

SNS nasilnik koji je pretukao bivšu ženu i njenog oca podnosi ostavku

Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković za Nova.rs kaže da će njegov pomoćnik Mladen Bošković, inače funkcioner SNS i nasilnik sa snimka koji je zgrozio javnost, danas ili sutra ujutru podneti ostavku.

Reč je o uznemirujućem video snimku, na kojem se vidi da se Mladen Bošković i njegov otac fizički obračunavaju sa ocem Anđele Nikolić (Mladenove bivše partnerke, s kojom ima maloletno dete). Scena se desila nakon što je Bošković u vidno alkoholisanom stanju došao da vrati dete majci. Na snimku se vidi da Mladen i njegov otac udaraju Anđelinog oca na zemlji, a potom i kako nesrećni čovek dobija dva udarca nogom u glavu.

U pozadini se čuje plač uplašenog deteta, koje moli majku da idu kući.

Bošković je inače funkcioner Srpske napredne stranke, višegodišnji je pomoćnik predsednika opštine Negotin, a bio je i poslanik SNS u Skupštini Srbije.

Redakcija Nova.rs ovim povodom je kontaktirala Boškovićevog pretpostavljenog, predsednika opštine Negotin Vladimira Veličkovića, koji kaže da osuđuje svaki vid nasilja i da će Bošković podneti ostavku.

- Mladen Bošković će danas, najkasnije sutra ujutru podneti ostavku i tražiti pravdu na sudu. Krivci za ovo što se desilo su i s jedne i s druge strane, ovo nema veze s poslom koji Mladen radi, ali je ostavka njegov moralan čin i nešto što je normalno da se uradi u ovakvoj situaciji. Ovo je jedna velika porodična tragedija, to je agonija koja traje već četiri, pet godina. Žao mi je najviše tog malog deteta, koje je najveća žrtva - kaže Veličković.

Na pitanje da li je opština na bilo kakav način pokušala da zaštiti ovu devojčicu i njenu majku, kaže da se oni "nisu mešali".

- Te njihove razmirice traju godinama, u sve su uključeni i Centar za socijalni rad i Tužilaštvo, tako da smo smatrali da ove nadležne službe treba da dođu do rešenja. Mladenova bivša supruga nam se nikad nije obratila za pomoć, iako je ja poznajem, bio sam joj profesor u gimnaziji. Negotin je mali, svi se ovde znamo. Jeste dolazio njen otac, ali tu su dve strane priče, niko neće da odstupi i da se nađe rešenje.

Podsetimo, Anđela Nikolić je prethodno rekla da je ona napravila snimak i da već tri godine trpi torturu od Mladena Boškovića.

- Moja ćerka, moj otac i ja doživeli smo porodično nasilje 4. juna, kada su Mladen i njegov otac fizički napali mog oca, ispred naše porodične kuće gde dete živi. Mladenov otac Zoran je u pokušaju da udari mene, udario dete pesnicom po licu i rasekao joj usnu, zbog čega je od policije dobio zabranu prilaska - objašnjava ona i dodaje da Bošković vodi nekoliko krivičnih i parničnih postupaka protiv nje i njenog oca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 34

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati