Hronika

S. M.

31. 03. 2023. 12:09 6

Piroman zapalio 18 objekata, policija bespomoćna (FOTO)

U poslednje dve godine u selu Gložje kod Bosilegrada zapaljeno je ukupno 18 objekata, najviše kuća, a za sada nema počinioca.

Meštani ovog sela su svakodnevno u strahu, ali policija nema dokaza, kako je rečeno oštećenima, ko je počinilac.Nedavno, pre dvadesetak dana u potpunosti su izgorela dva objekta, odnosno kuće Slavče Ivanova u ovom selu i kako mu je rečeno u policiji, iako postoje tragovi između objekta, kuće su izgorele zbog električne instalacije!- U jednoj od tih kuća je potpuno isključena struja i stvarno je nemoguće da je požar izazvan neispravnom elektroinstalacijom. Zaista više ne znamo šta da činimo. Svi koji žive u samom selu su u strahu, ugrađuju kamere, sijalice sa senzorima i trzaju se na svaki lavež pasa. Prosto je neizdržljivo - jada nam se Slavčo.On dodaje da postoje sumnje ko bi mogao da stoji iza ovih paljevina i da su to svi oštećeni vlasnici objekta kazali lokalnoj policiji, ali da u ovoj stanici tvrde da za njihove navode nema dokaza.

- Prošle godine je moja kuća, ova što je sada zapaljena obijena i iz nje je sve izneto što vredi. Sada su obe i starija i nova u potpunosti izgorele - dodaje naš sagovornik.

Ovo nije samo njegova muka, već i svih meštana sela. Prvi Slavčetov komšija ostao je bez štale, a svoju porodicu izdržava od stoke koju čuva. On nema novca da je ponovo sagradi, a niko se i ne trudi da pronađe počinioca.Samo je u jednom slučaju, od svih osamnaest, osumnjičeni priznao da je zapalio jednu kuću i plevnju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati