Hronika

[ Izvor: Danas ]

23. 03. 2023. 14:40 1

Policija traga za napadačima na golmana Novog Pazara

Identitet svih navijača koji su vređali, pretili, ali i fizički napali golmana Fudbalskog kluba Novi Pazar Filipa Kljajića poznat je policiji i ona traga za njima, nezvanično saznaje Danas.

Izvor ovog lista u Policijskoj upravi potvrdio je da je Kljajić u sredu popodne prijavio napad koji se, kako je rekao, dogodio u jednom ugostiteljskom objektu, oko 13 časova.

- Nakon uzimanja izjave od oštećenog krenuli smo u rasvetljavanje tog događaja. Otkrili smo da je u incidentu učestvovalo pet osoba, ali nisu svi fizički napali oštećenog, već dvojica. Svi su identifikovani i u toku je intenzivna potraga za napadačima - rekao je izvor Danasa.

Golman i kapiten fudbalera Novog Pazara Filip Kljajić napustio je ovaj grad nakon što ga je grupa navijača tog superligaša napala i polila vodom u restoranu.

Posle napada na čuvara mreže šestoplasiranog tima Superlige oglasio se i počasni predsednik Novog Pazara Rasim Ljajić, koji je saopštio da se potpuno povlači iz kluba, uputivši izvinjenje Kljajiću i njegovoj porodici.

Usledilo je povlačenje i tek imenovanog trenera Feđe Dudića, koji je odluku o nepreuzimanju Novog Pazara doneo pre zakazane promocije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati