Hronika

[ Izvor: Mediji ]

11. 03. 2023. 16:17 1

Maloletnica učestvovala u ubistvu Eskobara?

Treća osoba koja je uhapšena u štek stanu na Novom Beogradu u kom su uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Ranka Radoševića Eskobara je maloletna devojka, saznaju beogradski mediji.

 Za sada, nije poznato kakva je bila njena uloga ni zašto je uhapšena.

U istom stanu uhapšeni su i S. Z. (1995) i L. V (1997), osumnjičeni da su 9. marta u kafiću na benzinskoj pumpi u beogradskom prigradskom naselju Rušanj ubili Ranka Radoševića zvanog Eskobar.

Ubijeni Radošević bavio se preprodajom blindiranih automobila. Kako je naš portal pisao, Radošević se ranije pominjao u kontekstu vlasnika jednog takvog automobila, koji je pronađen u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka. U javnosti je poznat još i kao „Ranko Eskobar“, a poreklom je iz Crne Gore.
On je policijskom dokumentu SOCTA označen kao pripadnika nikšićke kriminalne griupe. Upisan je kao član kriminalne organizacije Nikšićanina Radomira – Bobana Baćovića. Kako Vijesti pišu, Radoševićevo ime se pominjalo na suđenju pljevaljskom narko-bosu Darku Šariću.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati