Hronika

[ Izvor: Telegraf.rs ]

25. 02. 2023. 19:23 6

Žena iz Beograda umrla pri uzletanju aviona

Katarina Stamenković (41) iz Beograda preminula je 13. februara u avionu kojim je krenula za Nemačku sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla".

- Kaća je išla na kontrole i to je trebalo da se operiše kada je nastupila korona. Zbog virusa to je odlagano, pa su doktori ipak odlučili da operacija nije neophodna i da se njeno stanje prati. Prepisali su joj terapiju i kontrole na svakih šest meseci. Ne znam da li je Katarina znala da ne sme da putuje avionom, ali ja nisam. Možda je ona i znala ali meni nije rekla, ne znam - kaže neutešna majka Ljiljana.

Katarina je živela na Ceraku sa dva sina Savom (12) i Sašom (15).

Kako kaže njena majka, Kaća je u Diseldorf krenula da bi videla kakvi su uslovi za rad koje joj je ponudio prijatelj u jednoj farbrici.

- Planirala je na leto da ode sa sinovima i da tamo nastave život - priča uplakana majka.

Kaća je imala let u 18 i 05, a u Diseldorf je trebala da sleti u 20 i 05 časova. Majci se javila sa aerodroma kad je prošla kontrolu.

- Slikala je avion gde će preminuti, i u 17 i 45 mi je poslala zadnju fotografiju iz aviona gde je kroz prozor slikala pistu - priča majka Ljiljana kroz suze.

Nakon toga, Ljiljana je sa Kaćinim sinovima, Savom (12) i Sašom (15), očekivala ćerkin poziv oko 20 i 30 časova, da bi čula kako je prošao let. Večerali su, deca su otišla u sobu, a Ljiljana je nestrpljivo gledala u sat, čekajući da telefon zazvoni, piše Telegraf.
- U 19 i 45 mene zove nepoznat broj i pita me "Da li ste Vi Ljiljana? Ko je Vama Stamenković Katarina?" i nastavlja da me ispituje dalje. Pitao me kolika su deca i da li ima još neko stariji osim mene u kući. Tada su mi rekli da sednem i da moraju nešto da mi saopšte. Inspektor iz Surčina rekao mi je "Nažalost, Katarina je preminula u avionu". Nisam mogla da verujem, ne znam ni šta sam im rekla na telefon samo sam ga bacila. Tada je nastala opšta panika. Mlađi unuk je otrčao po komšinicu, stigla je i Hitna pomoć. Niko nije mogao da veruje šta se dogodilo, svi su bili u šoku - priča Ljiljana kroz suze.

Neutešnoj majci ispričali su da je Katarina ušla u avion i sela pored jednog mladića koji je tokom uzletanja primetio da ona ne reaguje. Aneurizma je pukla i smrt je nastupila za svega nekoliko sekundi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati