Hronika

[ Izvor: Mediji ]

29. 10. 2022. 14:04 5

Raspisana poternica za nasilnikom koji je pretukao ćerku

Nakon što je na društvenim mrežama Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, objavio uznemirujući snimak brutalnog nasilja tvrdeći da se vidi kako otac tuče ćerku, osim što je raspisana poternica za ovim nasilnikom, Jurić je otkrio da će podneti krivičnu prijavu, kao i zbog čega je došlo do brutalnog nasilja.

Kako je naveo za Kurir, radi se o porodici koja dolazi iz Kine.

- Mogu reći da sam blago rečeno šokiran, ovo je bez obzira na mnoge strašne stvari koje smo videli - najjači utisak do sada ostavilo. Važno je da vidimo kako će institucije reagovati, jer je ovde u pitanju strani državljanin. Imamo identitete i žrtve i nasilnika, podnećemo krivičnu prijavu! Ovo se desilo u Beogradu na teniskim terenima Crvene zvezde - rekao je Jurić, koji je uznemirujući snimak dobio preksinoć od jednog od trenera - rekao je Jurić.

Treneri koji su radili sa njom kažu da je to jedno izuzetno dete, a povod za ovo nasilničko ponašanje je navodno bio to što je jedan od trenera, koji je u tom momentu radio sa njom, rekao da se nije dovoljno zalagala i da nije želela da se kreće, tj. da radi ono što je od nje traženo. Navodno je to bio povod za ovo grubo i brutalno nasilje koje se desilo.

Radi se o kineskim državljanima, koji su obilazili i druge teniske klubove. Otac zlostavljač ne govori srpski jezik. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati