Hronika

[ Izvor: sportsport.ba ]

13. 08. 2022. 23:08 10

Dodikov pulen tukao radnika na benzinskoj pumpi (VIDEO)

Petar Jelić (35), nekadašnji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, a sada aktivni političar iz redova Dodikovog Saveza nezavisnih socijaldemokrata, izazvao je incident na benzinskoj pumpi na magistralnom putu Modriča - Šamac.

Kako piše Sportsport.ba, Jelić je prvo verbalno, a zatim fizički napao radnika pumpe Jovana Borojevića koji mu nije dozvolio da nakon isteka radnog vremena uđe u kockarnicu koja je u sklopu objekta.

U razgovoru za BN televiziju napadnuti radnik je saopštio šta se dešavalo.

- Zamolio sam ga fino, ljudski, ali on je nazvao gazdu pumpe da dobije dozvolu. Da li je ga dobio ne znam. U jednom trenutku mi je telefon ponudio da ja razgovaram s gazdom, ja sam odbio i nisam mu dao da uđe - počinje ispovijest Borojević i nastavlja.

- On je zatim završio razgovor, uputio mi je psovke, opsovao mi majku i poručio mi je da će me polomiti. Ušao je u pult, hvatao me za majicu i ošamario me.

Usprkos činjenici da je policija pozvana bahati Jelić se nije zaustavljao.

- Zatim me je ponovo udario, hvatao me prstima za lice, ogrebao me, imam te dve manje masnice - rekao je napadnuti radnik.

Policija je reagovala i sačinila zapisnik o dešavanjima i videćemo hoće li protiv nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine biti pokrenut postupak.

Podsetimo, Petar Jelić je bviši fudbaler Modriče odakle je i izborio nastup u nacionalnom timu BiH. U karijeri je danas 35-godišnji Jelić bio član Nirnberga, Jene, OFK Beograda, Rada, Volge, Dinamo Tbilisija, Novog Pazara i kineskog Gvangdonga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati