Hronika

Direktno.rs

11. 08. 2022. 16:40 6

Devojke iz Srbije napadnute u Grčkoj (VIDEO)

Na Tviteru se pojavio uznemirujući video napada na devojke iz Srbije u mestu Polihrono u Grčkoj.

Devojka koja se na TViteru pojavljuje pod nikom @Andjela184 u je u opisu snimka objasnila kako su ona i sestra napadnute.

- Sestra i ja smo napadnute od strane nepoznate žene u mestu Polihrono u Grčkoj. Molim vas podelite da bi što više ljudi videlo i znalo“, stoji u opisu videa.

Ona u komentarima objašnjava:

- Naime, krenule smo da prošetamo do plaže ujutru oko 7 sati, kada nas je presrela i na grčkom pokušala da objasni kako je slepa i kako joj treba pomoć da pređe magistralu. Žena je delovala normalno čak je nosila i uniformu hotela, što mi je donekle dalo sigurnost da mogu da joj pomognem.

- Na pola pređenog puta krenula je da me vuče dijagonalno, u pravcu nekoliko parkiranih automobila. Jedva sam se otrgla dok ju je sestra držala s leđa. Sestra inače snima vlogove, pa je sasvim slučajno zabeležila deo, snimak je prilično uznemirujuć. Pazite se ljudi!

Iz videa se ne može zaključiti koje su tačno bile namere ove žene, ali mnogima ovo izgleda kao slučaj koji treba prijaviti policiji.

Na pitanje da li su to učinile, jedna od napadnutih devojki je odgovorila: "Nismo prijavile, danas nam je bio poslednji dan na moru, tako da bi agonija sa tim potrajala ko zna koliko. A i samo smo turisti protiv njihove građanke, pitanje je koliko bi bili objektivni.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati